Solenergi & energi­system

Dalarnas Solmässa 2020

 ”Gör dig mer självförsörjande” En marknadsplats för den nya energiproducenten.
Att skapa sin egen energi på sitt eget tak blir allt mer självklart för både villaägaren, BRFen och företaget. Dalarnas Solmässa är en marknadsplats där villaägare, BRFer och mindre företag kan samla information och göra affärer för att bygga sitt eget energisystem. Kunderna kan ta del av erbjudanden och information om värmeproduktion, elproduktion, batterilager, elbilsladdning och elbilar. Besökare.

Levitra ökar inte bara erektionen. Läkemedlets funktionalitet är mycket bredare, läs mer i den här artikeln. En studie gjord på testosteronersättning i förbättring av ejakulationsdysfunktion bland androgen-saknade män hade negativa resultat. Det är inte ordinerat att ta Levitra mer än en gång per dag. Det kan fungera även när ED orsakas av ett annat medicinskt tillstånd, till exempel diabetes eller högt blodtryck.

Du som besökare kan ta del av föreläsningar och knyta kontakter med utställarna i mässhallen. Mässan kommer att hållas under eftermiddagen och kvällen den 4 mars i Galaxen, Borlänge. Eftermiddagens föreläsningar kommer vara riktade till dig som har ett lite större tak, är installatör eller har upphandlingsansvar. Kvällen kommer att vara mer anpassad för privatpersoner. 

Var: Galaxen, Borlänge
När: Dalarnas Solmässa 2020 den 4e mars
Mässan öppnar: 13:00
Mässan stänger: 20:00

Fri entré 

PROGRAM : https://solmassadalarna.com

Vill du veta mer, kontakta David Börjesson, 070-016 14 42, dbj @ du.se